Správy Rôzne

Michalovské cesty zaplaví vojenská technika: Kedy budú presuny?

Rezort obrany upozorňuje na plánované presuny vojenskej techniky aj cez územie Michaloviec.

Ilustračný obrázok k článku Michalovské cesty zaplaví vojenská technika: Kedy budú presuny?
Zdroj: Dnes24.sk

Ministerstvo obrany (MO) SR upozorňuje na plánované presuny vojenskej techniky aj zahraničných spojeneckých ozbrojených síl cez Slovensko v budúcom týždni. Informovala hovorkyňa rezortu Martina Kovaľ Kakaščíková.

Vojenský presun

Od 15. do 21. marca 2021 je cez územie SR plánovaných 16 cestných presunov zahraničných spojeneckých ozbrojených síl. Konkrétne pôjde najmä o presun amerických, nemeckých a poľských vojakov. Rezort obrany zdôrazňuje, že tranzity boli riadne schválené v zmysle opatrenia Úradu verejného zdravotníctva SR.

V tom istom období sa uskutočnia tiež cestné presuny techniky Ozbrojených síl SR na trasách Michalovce – Trebišov, Trebišov – Veľké Ozorovce, Veľké Ozorovce – Michalovce, Martin – Bánovce nad Bebravou a späť, Zemianske Kostoľany – Michalovce a späť.

Trasy

Ďalej Zemianske Kostoľany – Sereď a späť, Prešov – Zemianske Kostoľany a späť, Zemianske Kostoľany – Nitra a späť, Sklené – Nováky a späť, Zemianske Kostoľany – Sliač a späť, Zemianske Kostoľany – Trebišov a späť, Zemianske Kostoľany – Rožňava, Michalovce – Poprad, Zemianske Kostoľany – Žilina a späť, Poprad – Ruskov.

Foto: ilustračné

Prečítajte si tiež

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM