Lukáš Zavacký Rôzne Správy

Lákavá ponuka akcií v Košiciach: Týždeň ponúka skvelý program

Nový týždeň s novými akciami je tu. V Košiciach sa bude dať nielen zabaviť, ale aj oddýchnuť. Zbytočne neváhajte a vyberajte z nášho zoznamu.

Ilustračný obrázok k článku Lákavá ponuka akcií v Košiciach: Týždeň ponúka skvelý program
Zdroj: TASR

HC KOŠICE – FRIBOURG-GOTTÉRON

4. októbra 2016 o 19:45, Steel Aréna

Košickí hokejisti sa dokázali prebojovať až do šestnásťfinále hokejovej Ligy majstrov. Proti nim bude stáť Fribourg-Gottéron zo Švajčiarska. Prestížny duel môže byť pred odvetou rozhodujúci.

TAJNÝ ŽIVOT MAZNÁČIKOV

5. októbra 2016 o 16:20, Cinemax

Skvelá rozprávka nielen pre deti. Tajný život maznáčikov odhalí, čo robia domáce zvieratá vtedy, keď ich páni odchádzajú preč.

GOOD ANGELS – BK SLOVAN BRATISLAVA

5. októbra 2016 o 18:00, Angels Aréna

Vo svojom úvodnom vystúpení v sezóne triumfovali basketbalistky Good Angels nad Banskobystričankami 113:57. Tentoraz narazia na Bratislavčanky.

HAPPY ABBA

5. októbra 2016 o 19:30, Pyramída

Množstvo hitov legendárnej švédskej skupiny v podaní Petry Maxin-Čegiňovej a Dariny Kompušovej z Abba Slovakia. A to na netradičnom mieste, na Západe v budove Pyramídy.

TRVALOSŤ PLYNÚCEHO ČASU

6. októbra až 6. novembra 2016, Múzeum Vojtecha Löfflera

Metropola východu je dejiskom festivalu, na ktorom sú stredobodom pozornosti nielen umelci zo Slovenska. V rámci neho sa od 6. októbra bude konať výstava Trvalosť plynúceho času.

ELECTRO SWING FEVER

7. októbra 2016, Tabačka

Jedinečná electro-swingová noc priamo v Tabačke. Headlinerom bude rakúsky Schinowatz Bobofkof. Súčasťou aj workshop s tanečnou školou B-Swing.

BRYAN ADAMS GET UP TOUR

8. októbra 2016 o 20:00, Steel Aréna

Hudobná legenda sa u nás, konkrétne v Steel Aréne, predstaví po desiatich rokoch so svojimi starými hitmi Heaven, Have You Ever Really Loved A Woman či All For Love.

MUSIC CULTURE DISCO

8. októbra 2016 o 22:00, Jazz Club

Sobotňajšia párty v Jazz Clube nenechá nikoho chladným. Treba len zavítať na akciu s názvom Music Culture Disco. O všetko sa postará DJ Spotty.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM