Lenka Fedorová Rôzne Správy

PREHĽAD týždňa v Košiciach: 5 tém, na ktoré ste klikali najviac

Za nami je ďalší týždeň, počas ktorého sme vám priblížili množstvo udalostí z diania v metropole východu. Pozrite, čo vás zaujalo najviac.

Ilustračný obrázok k článku PREHĽAD týždňa v Košiciach: 5 tém, na ktoré ste klikali najviac
Zdroj: Hudobná skupina TRAKY

Traky s novým klipom

Kapela z okolia Košíc sa pochválila novým klipom, v ktorom poukazuje na krásy Slovenska. Za pár dní sa už na kanáli YouTube tešila tisícom pozretí. Viac o novom klipe sa dozviete v článku.

Tragédia pri Košiciach

Muži zákona informovali o nešťastnej udalosti, ktorá sa udiala neďaleko Košíc. Pri nehode vyhasol jeden ľudský život. Viac si prečítajte v nasledujúcom článku.

Voľné pracovné miesta

Hľadáte si prácu alebo len chcete vymeniť tú starú? Nenechajte si ujsť náš prehľad aktuálne voľných pracovných pozícii vypracovaných na základe údajov z ústredia práce. Stačí jeden klik a 50 voľných miest máte ako na dlani.

Najnehodovejšie úseky v Košiciach

Krajská policajná hovorkyňa prezradila, na ktorých úsekoch v Košiciach dochádza k najčastejším nehodám. Pozrite, ktoré sú to.

Výrub stromov pri Košiciach

Obmedzeniu v doprave sa šoféri nevyhli ani počas štátneho sviatku. Rozsiehly výrub stromov na úseku smerom na Jahodnú spôsobil obchádzky v doprave. Pozrite, ako to tam vyzeralo.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM