Alexandra Kolínská Rôzne

Priznania Košičanov sa menia na sťažnosti: Prečítajte si, čo trápi obyvateľov metropoly východu :)

Dávnejšie sme vám priniesli príspevky priznaní Košičanov, ktoré boli zábavné. Tentokrát sme si však všimli, že na stránke sa objavujú skôr sťažnosti. Čo ľudí v našom meste najviac trápi?

Ilustračný obrázok k článku Priznania Košičanov sa menia na sťažnosti: Prečítajte si, čo trápi obyvateľov metropoly východu :)
Foto: Monika Vengrínová / Zdroj: Dnes24.sk

Na sociálnej sieti je vytvorená skupina pod názvom Priznania Košičanov, v ktorej môžu vyjadriť svoje názory a zážitky z bežného života. Tie najzábavnejšie si môžete prečítať v článku Priznania Košičanov na sociálnej sieti: Tieto príspevky vás zaručene pobavia! Tentokrát však z iného súdka. V poslednom čase sa na stránke priznaní objavujú čoraz častejšie aj sťažnosti. Prečítajte si, čo Košičanov trápi.

  • Nastúpiť v tomto teple do prostriedkov verejnej dopravy rovná sa dobrovoľnému rozhodnutiu odísť z tohto sveta smrťou inhalovaním zmesi potu a ďalších aróm ľudského tela. A keď sa bus zasekne v zápche súčasnej košickej premávky a možnosť vystúpiť je nulová, je čas rozmýšľať nad závetom…Ľudia, umývajte sa!
  • Hlavne ľudia otvárajte tie okná. To, že je mechanizmus na okne na pohľad zložitý ako kvadratická rovnica, neznamená, že sa nedá otvoriť. Ja viem, že sa nechcete cítiť trápne pred ostatnými zo stáda, keď sa vám nepodarí ho otvoriť. Garantujem vám ale, že sa vo vašej bezprostrednej blízkosti nachádza niekto zručnejší, kto to dokáže. Lebo klíma v busoch je ako Lochneská príšera – každý o nej počul, nik ju nevidel. Sedíme a potíme sa tam spoločne. A ešte teraz keď Košice vyzerajú ako Stalingrad počas druhej svetovej.
  • Prosím všetky svine, aby prestali lepiť svoje sople, žuvačky a ja neviem čo ešte po tyčkách v autobusoch, rúčkach nákupných vozíkov, lavičkách a ja neviem kde ešte. Ono sa to potom ťažko umýva z rukávov koženky a mal som čo robiť aby som z vás nehodil tyčku.. a ak tak veľmi túžite po zachovaní vašej DNA, robte také veci v lese, keď vás nik nevidí… PEACE PRASCE!
  • Chcem pozdraviť toho supermagora, čo o 7:30 dal príkaz na rezanie asfaltu na prechode pre chodcov na Bernolákovej ul. presne pred vchodom do školy. P.S.: Povedzte mu niekto, že po tom prechode prejde od 7:30 do 8:00 okolo 1000 žiakov a po ôsmej takmer nikto.
  • Už človek aby nechodil do centra mesta piatky a soboty večer. Všetci naliati a agresívni, chodia po meste a radšej idem na druhú stranu mesta lebo všetci po sebe pokrikujú a hneď sa chcú biť. Spamätajte sa.
  • Začnite chodiť na tých autách v KE ako ľudia, pretože už jednu silnú zrážku som mal, pre veľkú rýchlosť dotyčného. A ako pozerám, ako náhle sa vypnú semafóry, tak okamžitý zmätok. Treba si prejsť sem-tam testy z autoškoly, kto kedy má prednosť. Zbytočne pri tom Bohu-chráň, nech sa to nedeje, zhasne to najcennejšie, a to váš život. Ešte raz dávajte pozor a pamätajte, pomaly ďalej zájdeš. Pekný deň.
  • Fakt je ťažké hádzať veci do koša… Človek ide po meste, letajú prázdne pet flaše, smargľavé vreckovky, plechovky, obaly od keksov a bohviečo všetko. P, keď už si ten zlacnený kozel s čučom vedel vypiť tak ho aj pekne vyhoď a keď nie je kôš na blízku, tak by si nemal potom čapať na ulici jak socka a pekne si tu fľašu nos v ruke dokiaľ sa k nedoplazíš nejakému kontajneru, kľudne sa v ňom aj vyváľaj keď tak rád „skrášľuješ“ Košice, očividne rád sa tou špinou obklopuješ. Už aj v obchoďáku som po zemi ponachádzal prázdne energeťáky po zemi, fakt úroveň. „šak upratovačka to má spratať“ – hej a ty máš zase hádzať veci do koša a nesprávať sa jak neohľaduplný k****. Ona tu nie je na to, aby zbierala tvoje osoplené vreckovky zo zeme po celom obchoďáku, ona je tam na to, aby umyla podlahu od z********* topánok a vytrela hajzle. A okoloidúci tiež – vidia jak lieta po zemi plechovka, robí hluk jak sa j o betón a je očividné že si ju všimli… Zdvihne ju niekto? Cha, ani p***. Radšej pôjde na fb nakladať, že hlavná je roz****** a akí sú tí robotníci k****** leniví, pritom on nevie prispieť komunite ani tým že zdvihne tú plechovku a presunie ju o dva metre do koša.
  • No, gratulujem inteligentom v zelených bundách s nápisom POLÍCIA, pri Krytej plavárni, že namiesto toho aby sa plnohodnotne v ranných hodinách venovali riadeniu premávky, buzerujú chodcov, ktorí nestihli prebehnúť na zelenú cez cestu, pretože semafór je zle načasovaný a po zasvietení zelenej musíte začať bežať, aby ste to stihli.
  • Prosím všetkých psíčkarov a majiteľov akejkoľvek zveri, nech si svoje chlpaté obludy držia pekne krásne na vodítku. Človek ide rekreačne behať, bicyklovať, korčuľovať a psy mu skačú do nôh. Potom majitelia nadávajú na ľudí, akí sú nevychovaní, nevedia si pozerať pod nohy, no v prvom rade by sa majitelia mali poobzerať za vodítkom a priviazať si naň toho malého potkana, ktorý mi už takmer skončil pod kolesami. Však, že nechcete, aby som vám tých psov naporciovala.
  • To ešte aj v Mongolsku majú lepšiu dopravu, kde sa na hlavnej ceste premávajú kravy,ťavy slony, možno aj dinosaury, jak toto, čo vymysleli v Košiciach. Jedna neuveriteľná hanba, autobusy dobre že cez podchody v bytovkách nechodia a tie bludiská, však to keď človek ide podgurážený v piatok večer z mesta, tak domov príde o dva dni :-( Zákopy jak v prvej svetovej, pracovné nasadenie typu – Jeden robi jak še patri, ostatní patria jak še robi. Keď takí robotníci stavali pyramídy v Egypte, ta sa nečudujem, že ich robili 200 rokov :-( Radšej nech tie jamy zalejú vodou a namiesto električiek nech tu premávajú gondoly jak v Benátkach :-(

Prečítajte si aj:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM