Lenka Fedorová Rôzne

TOP správy týždňa v kocke: 5 tém, ktoré Košičanov zaujali najviac

Košičanmi zarezonovalo v uplynulom týždni množstvo udalostí. Najviac ich zaujímalo kúpanie na Bukovci či kvalita voda v okolitých jazerách.

Ilustračný obrázok k článku TOP správy týždňa v kocke: 5 tém, ktoré Košičanov zaujali najviac
Zdroj: TASR

Kúpanie na Bukovci

V úvode týždňa sme vám priniesli článok o tom, prečo sa v horúcom počasí vybrať okúpať na Bukovec, ktorý leží neďaleko Košíc. Vodná nádrž je u Košičanov veľmi obľúbená a v´daka jej výhodnej polohe a čistej vode je vyhľadávaným miestom.

Kvalita vody v jazerách

Pri letnej kúpacej sezóne sme zostali aj v článku o kvalite vody v jazerách a nádržiach v okolí Košíc. Regionálny úrad verejného zdravotníctva vydal zoznam vôd určených na kúpanie na sezónu 2016. Overte si preto predtým ako sa vyberiete na Bukove či Ružín kvalitu vody.

Pervitín neďaleko centra

Tretím článkom, ktorý patrí k najčítanejším článkom uplynulého týždňa patrí prípad ženy podozrivej z drogovej trestnej činnosti. Polícia obvinila z drogovej trestnej činnosti 42-ročnú Košičanku. Tá si podľa policajnej správy drogy rafinovane ukryla. Na políciu však bola prikrátka.

Ďalší pervitín neďaleko centra? Košičanka Regina (42) má na krku políciu!

Tréner, ktorý kedysi nemal rád telocvik, teraz trénuje zástupy žien

Tréner Roman Borovský v rozhovore prezradil, že v detstve telocvik nemal rád. K športu neinklionoval, bol skôr športový typ. Teraz je úspešným trénerom a na svedomí ma nie jednu ženskú figúru. Viac sa o jeho profesii ako aj čo obnáša práca trénera dočítate v rozhovore.

Tréner Roman (24): Telocvik mu v škole nevoňal, teraz radí zástupu Košičaniek

Na Sečovskej vyhasol život mladého motorkára

K obrovskej tragédii došlo na Sečovskej ulici v Košiciach. Motorkár v dôsledku šmyku havaroval, to sa mu stalo osudným. Vodič motocykla utrpel podľa slov policajnej hovorkyne pri dopravnej nehode zranenia nezlučiteľné so životom, ktorým po prevoze do nemocnice podľahol. Viac sa dočítate v článku.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM