Rôzne

Východniarov baví FOTO zo známeho diskontu: Vianočné ozdoby? KONEČNE, smejú sa ľudia

Teplomery ukazovali tridsať stupňov, keď Košičanka vošla do predajne známeho diskontného reťazca. V jednej z uličiek zostala prekvapená. Toto si musela vyfotiť!

Ilustračný obrázok k článku Východniarov baví FOTO zo známeho diskontu: Vianočné ozdoby? KONEČNE, smejú sa ľudia
Zdroj: Facebook.com/Košice - kuriozity a absurdity , Pixabay.com

„Vonku 30 stupňov,“ zdôraznila Iveta v príspevku, ktorý zdieľala na facebookovej stránke Košice – Kuriozity a absurdity. Na fotke zachytila vianočný sortiment.

Viacerí zákazníci tohto reťazca z rôznych kútov Slovenska nám potvrdili, že vianočné ozdoby tam už majú svoje miesto „na slnku“. Niektorých to prekvapuje, iných ani nie. V každom prípade spomínaná fotografia pobavila internetových používateľov a stala sa takpovediac hitom.

„Konečne,“ okomentoval príspevok Rudo. „Hej, tiež si myslím, že už bolo neskoro,“ doplnila ho Jana. „Veď čo, už len štyri mesiace,“ smeje sa ďalšia facebooková používateľka.

„A veľkonočné nemajú?“ pýta sa Marcel. Podľa niektorých je v tomto diskonte vianočný sortiment súčasťou ponuky už dlhšie.

„Ak sa nemýlim, tak majú produkty na akékoľvek sviatky,“ napísal Samo. Viacerí sa na to pozerajú pozitívne. „Nákup v pohode, bez stresu,“ uviedla Naďa. „Veľa ľudí to využíva na rôznu kreatívnu činnosť, či už vyrábajú niečo ďalšie či pre deti atď.,“ podotkol v diskusii Jozef.

Väčšinu však fotka predovšetkým pobavila. „V auguste? Trochu neskoro nie?“ napísal Ladislav. „Už som sa bála, že ani Vianoce nebudú, keď ešte nepredávajú vianočné ozdoby,“ okomentovala ďalšia používateľka.

„Mne muž zakázal ísť cez tú uličku,“ zaklincovala to Andrea.

Vonku 30 st., V Tedi v Galérii Vianoce

Posted by Iveta Ivanova on Wednesday, August 23, 2023

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM