Alexandra Kolínská Krimi

Búrlivé popoludnie v Bidovciach: Podgurážený Patrik (39) sa dobíjal do domu bývalej manželky!

Košická obec Bidovce zažila poriadny rozruch. Podľa mužov zákona sa Patrik (39) pod vplyvom alkoholu dobíjal do rodinného domu exmanželky a vyhrážal sa jej.

Ilustračný obrázok k článku Búrlivé popoludnie v Bidovciach: Podgurážený Patrik (39) sa dobíjal do domu bývalej manželky!
Zdroj: TASR

Bidovskí policajti riešili v sobotu 28.2.2015 poriadne dramatický prípad. „Muži zákona obvinili Patrika (39) z okresu Košice-okolie z prečinov porušovania domovej slobody a nebezpečného vyhrážania,“ uviedol krajský policajný hovorca Alexander Szabó.

„Obvinený sa v popoludní v rodinnom dome v obci Bidovce (okres Košice-okolie), pod vplyvom alkoholu, dobíjal do rodinného domu bývalej manželky. Nereagoval ani na jej výzvy a výzvy majiteľky domu, aby odišiel. Počas kopania do vchodových dverí a omietky domu sa vyhrážal svojej bývalej manželke fyzickým násilím,“ povedal Szabó.

„Následne jej poškodil osobné motorové vozidlo značky Renault Clio, odstavené na ceste pred domom. Poškodením vozidla jej spôsobil škodu za 100 eur,“ dodal. Obvinený bol umiestnený v cele policajného zaistenia. V prípade dokázania viny mu hrozí pobyt za mrežami na šesť mesiacov až tri roky.

Prečítajte si aj:

Foto: ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM