Lukáš Zavacký Kultúra

Čo ponúka víkend na prelome mesiacov? 10 tipov na trávenie voľných dní v Košiciach

Ani sme sa nenazdali a máj už klope na dvere. Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? V Košiciach môžete zažiť aj takéto lákadlá...

Ilustračný obrázok k článku Čo ponúka víkend na prelome mesiacov? 10 tipov na trávenie voľných dní v Košiciach
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

CIRKUS ALEX

od 29. apríla 2016 o 17:30, lúka oproti Blšáku

Ojedinelá drezúra dvoch indických slonov, vzdušná akrobacia z Talianska, žonglérska šou, klaun z Poľska, komické vystúpenie Slinky, tanec s kruhmi hula hop, drezúra koní, odvážny loping a mnoho ďalších prekvapení!

EAST PRO FIGHT 7

29. apríla 2016 o 18:00, Angels Aréna

Šou známa najmä pre obyvateľov východu Slovenska, kde môžete očakávať súboje tých najlepších bojovníkov MMA z celej Európy. Diváci zažijú aj sprievodný program a výbornú svetelnú – zvukovú šou.

BEN CRISTOVAO

29. apríla 2016 o 21:00, Noise Arena

Vystúpenie finalistu 1. série československej Superstar. Do povedomia sa však dostal aj vlastnou tvorbou, ktorou si podmanil nielen fanúšikov z Čiech, ale aj zo Slovenska. Obyvatelia metropoly východu Slovenska sa môžu tešiť na hity ako Úžasná, Telo, Sweet Chili či Bomby.

TABAČKA NIGHTS: RESIDENTS NIGHT DANCE FEVER

29. apríla 2016 o 22:00, Tabačka KulturFabrik

Kvalitná elektronická hudba, za ktorou už Košičania nemusia cestovať do Prahy či Budapešti, sa odohrá v Tabačke. Predstavia sa kvalitní headlineri. Paradiso Rhythm, Majkl Kelso, Denes Toth či vj sevenminutes.

AEROBIC MARATHON

30. apríla 2016 o 9:00, Kultúrne stredisko na sídlisku Nad Jazerom

Svoju výdrž si Košičanky precvičia na jedinečnej akcii, na ktorej ich lektorka nebude šetriť. Čaká ich bodyforming, bodystyling a mnoho ďalších aktivít.

TVRĎÁK

30. apríla 2016 o 10:00, Hlavná ulica

V Košiciach, priamo v centre, sa uskutoční premiéra súťaže s názvom Tvrďák. Ide o prekážkový pretek, kde si ľudia otestujú svoju vytrvalosť, silu a trpezlivosť pri zdolávaní náročných prírodných a umelých prekážok.

WORLD DANCE DAY

30. apríla 2016 o 14:00, Kulturpark

Počas dvoch dní sa v košickom Kulturparku uskutoční veľká tanečná akcia. Svoj talent sa bude dať prezentovať aj pred najväčšími odborníkmi zo Slovenska či celého sveta. Naše mesto sa tak pripojí k miliónom tanečníkov, ktorí v 155 krajinách sveta oslavujú každoročne 29. apríla Medzinárodný deň tanca.

1. MÁJ V RETRE

30. apríla o 21:00, Retro Cult Club

V Retro Cult Clube čaká návštevníkov kvalitná párty s názvom 1. máj v Retre. Od 21. hodiny sa o hudbu postará DJ Steeve.

VK KDS ŠPORT KOŠICE – SPARTAK UJS VKP KOMÁRNO

1. mája 2016 o 19:00, ŠH Hotelová akadémia

Volejbalisti Košíc majú šancu skončiť v slovenskej súťaži tretí. Proti Komárnu sa v prvom zápase predviedli v dobrom svetle, keď vyhrali 3:1. Ak 28. apríla zvíťazia opäť (pozn. red.: článok bol uverejnený ešte pred začatím stretnutia), 1. mája môžu získať bronz na vlastnej palubovke a pred vlastnými fanúšikmi.

HARDCORE HENRY

1. mája 2016 o 20:20, Ster Century

Netradičný film, ktorý je ako prvý natočený od začiatku po koniec. A z pohľadu prvej osoby. Divák je akoby hlavným hrdinom a spolu s ním vidí nezastaviteľnú lavínu úderov, streľby, skokov, pádov a snaží sa zachrániť vlastnú manželku.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM