Eva Mikulová Správy

Farebné ploty a nové bránky v Starom meste prispejú k lepšej atmosfére, FOTO

Z optimistických farebných kresieb mladého talentovaného Mateja Rimaia majú obyvatelia radosť. Futbalové bránky zas lákajú zašportovať si.

Ilustračný obrázok k článku Farebné ploty a nové bránky v Starom meste prispejú k lepšej atmosfére, FOTO
9
Galéria
Zdroj: MČ Košice - Staré Mesto

Mestská časť (MČ) Košice – Staré mesto farebne ožila. Škaredé sivé ploty dostali nový šat.

„Urobili sme radosť žiakom i kolektívu Spojenej školy na Vojenskej ulici i v súkromnej materskej škôlke na Tatranskej ulici. Radosť z optimistických farebných kresieb mladého talentovaného Mateja Rimaia majú aj okoloidúci, ktorým vyčaria úsmev na tvári nielen v čase sychravej jesene, ale i v tejto zvláštnej koronovej dobe, ktorá veľa radosti neprináša,“ informovali nás z Miestneho úradu MČ Staré mesto.

Športujte vonku

V troch lokalitách v Starom meste nainštalovali bránky so sieťami na futbal.

Starosta Igor Petrovčik a František Vindt zo spoločnosti Bridge symbolicky odovzdali do užívania tri ihriska s kovovými bránkami so sieťami na Laca Novomeského, zelenej ploche medzi ulicami kpt. Nálepku a Kuzmányho i na Tyršovom nábreží vedľa Jakobyho ulice.

„Tešíme sa, že už tento víkend, keď má byť slnečno a 13 stupňov si možno prvé skupinky s radosťou zahrajú futbal pre radosť z pohybu a svoje zdravie. Tím z oddelenia kultúry a športu pod taktovkou Jana Spišáka natiahol všetky siete, aby boli ihriská kompletne pripravené pre športové aktivity. Posilovne sú zavreté, tak aspoň na čerstvom vzduchu si môžete zahrať futbal s deťmi, či kamarátmi,“ pozýva Renáta Némethová z MÚ MČ Košice – Staré mesto.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM