Lenka Fedorová Futbal

Futbalový ošiaľ v Košiciach: Zástupcovia mestských častí vymenia obleky za dresy

Zdá sa, že jednotlivé mestské časti sa do Európskeho mesta športu nezapájajú len organizovaním športových podujatí, ale sami idú príkladom. Ich zástupcovia zavesia kravaty na klinec a zmerajú si sily vo futbalovom turnaji.

Ilustračný obrázok k článku Futbalový ošiaľ v Košiciach: Zástupcovia mestských častí vymenia obleky za dresy
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Futbalový ošiaľ, ktorý ovládol Slovensko sa nedá prehliadnuť. V tejto atmosfére sa rozhodla pokračovať aj mestská časť Košice-Sever, ktorá organizuje futbalový turnaj. Zástupcovia mestských častí, tak odhodia kravaty i obleky a predstavia sa obyvateľom mesta z inej stránky.

Svoje sily si v turnaji zmerajú jednotlivé tímy mestských častí a tím mesta Košice. Členmi tímov budú zamestnanci mestských častí, členovia komisií, poslanci i rodinní príslušníci v počte 1 + 4. Po ukončení vzájomných zápasov sa vo finále stretnú družstvá umiestnené na prvých dvoch miestach, družstvá, ktoré obsadili druhé priečky sa stretnú v zápase o tretie miesto.

„Ide o 1.ročník tohto turnaja a my veríme, že bude úspešný. Registrácia sa začína od 08:00 hod. a prvý zápas začne o 09:00 hod. Každý, kto chce prísť povzbudiť svoju mestskú časť, je vítaný,“ uvádza web mestskej časti Košice-Sever.

Turnaj sa uskutoční už 16. júna 2016 v T-Systems Športovo-zábavnom areáli na Alejovej 2 v Košiciach. Výhercovia budú ocenení medailami, diplomami, putovným pohárom starostu na jeden rok a kópiu pohára na stálo. Záštitu nad futbalovým turnajom prezval primátor mesta Richard Raši.

Mestská časť Košice-Sever pripravila pre milovníkom futbalu aj premietanie zápasov slovenskej futbalovej reprezentácie na košickom Amfiteátri 11. júna 2016 , na ktorom sa budú môcť vychutnať naše zápasy. Viac sa dozviete TU.

Foto: Ilustračné

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM