Lukáš Zavacký Futbal

Klub VSS Košice v kríze a zmenil trénera: Takýto kiks urobil brankár v poslednom zápase, VIDEO

Oproti základnej časti je to obrovský rozdiel. Mužstvo FC VSS Košice stratilo v tabuľke o postup prvé miesto, ktoré si dlho držalo v základnej skupine. Klub sa tak rozhodol vymeniť trénera. Hráči totiž nie sú v úplnej pohode. Svedčí o tom toto video!

Ilustračný obrázok k článku Klub VSS Košice v kríze a zmenil trénera: Takýto kiks urobil brankár v poslednom zápase, VIDEO
Zdroj: TASR

Päť stretnutí. Z toho dve výhry, dve remízy a jedna prehra. Ale s tímami, ktoré patria v súčasnosti k tým slabším. Košičania nepredvádzajú to, čo ich zdobilo v úvodnej časti sezóny a doplatil na to hlavný kouč.

„Vedenie klubu sa po dohode s trénerom Galkom rozhodlo ukončiť vzájomnú spoluprácu. K odvolaniu sa odhodlalo na základe nepresvedčivých výsledkov na ihriskách súperov a aj pre nový impulz pre mužstvo. Stále totiž túžime po víťazstve v nadstavbe a postupe do najvyššej súťaže. To je pre nás najvyššia priorita,“ uviedol športový riaditeľ FC VSS, Ján Lesniak.

Na post lodivoda sa posunie Ivan Lapšanský, ktorý bol doteraz asistentom a vypomáhať mu bude Peter Šinglár.

Zmena môže celku určite pomôcť, keďže nevýrazné výkony sa pravdepodobne preniesli aj do psychiky hráčov. V ostatnom dueli proti Pohroniu prišli košickí futbalisti o víťazstvo po takejto obrovskej chybe brankára Matúša Ružinského. Ikriminovaný okamih začína od 1:05:53.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24/TASR, foto: ilustračné

Obrovská chyba brankára VSS Košice
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM