Alexandra Kolínská Hokej

Hokejový ošiaľ prežíva aj košický primátor: Richard Raši verí našim, USA zdoláme!

Celé Slovensko žije hokejom. Aj známe osobnosti nášho mesta fandia našim chlapcom. Vyspovedali sme košického primátora Richarda Rašiho, ako fandí slovenskému tímu.

Ilustračný obrázok k článku Hokejový ošiaľ prežíva aj košický primátor: Richard Raši verí našim, USA zdoláme!
Zdroj: TASR

Nádej zomiera posledná. Ani srdce nášho primátora neostáva počas hokejových majstrovstiev chladné. „Sledujem hokej, keď mi to čas dovolí. A toho voľného času je tak málo, že doteraz spomínam na atmosféru, ktorú dokážu vytvoriť pri sledovaní zápasov hokejových MS fanúšikovia v košickom amfiteátri. Bol to úžasný zážitok fandiť spolu s nimi,“ uviedol Richard Raši.

Ako sa primátorovi pozdávaj naša reprezentácia? „Páči sa mi, hrá so srdcom. Chlapcov ale zrádza koncovka. Proti úradujúcim majstrom sveta z Ruska hrali Slováci fantasticky. Škoda, že v závere riadneho hracieho času nevyužili vynikajúce šance. Naopak naši súperi v predĺžení nezaváhali,“ hodnotí ich výkon.

„Verím, že v poslednom zápase základnej skupiny proti USA zvíťazia a postúpia do štvrťfinále. Ak v ňom zopakujú výkon z nedele proti Rusku, môžu sa dostať opäť veľmi vysoko. Držím im pevne palce a prajem veľa športového šťastia.,“ prezradil Raši.

Primátor priznal, že na zápasoch HC Košice má rád na sebe šál alebo dres nášho úspešného klubu. „To isté platí aj pri povzbudzovaní reprezentačného tímu Slovenska – šál, dres alebo zástava so slovenským dvojkrížom fandeniu určite dodáva tú správnu pohodu,“ dodal.

Prečítajte si aj:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM