Eva Mikulová Rôzne

Kedy budú kúpaliská otvorené? Keď to dovolí počasie!

Jediné tri košické kúpaliská sa už pomaly pripravujú na letnú sezónu. Ceny lístkov by sa meniť nemali a snáď otvoria svoje brány ešte pred prázdninami.

Ilustračný obrázok k článku Kedy budú kúpaliská otvorené? Keď to dovolí počasie!
14
Galéria
Foto: Eva Mikulová

I keď to zatiaľ vonku na horúce leto nevyzerá, oteplenie môže prísť každým dňom a osvieženie budeme hľadať aj na kúpaliskách.

V Košiciach máme zatiaľ tri funkčné kúpaliská (pokiaľ sa nepostaví Aquapark) a túto sezónu určite nebude otvorený ani Triton kvôli technickým problémom.

Všetko je o počasí

Na letnú sezónu sú už všetky kúpaliská pripravené. A to Mestská plaváreň, Červená hviezda a Ryba Anička. Všetky sa pokúsia otvoriť už v júni.

Ryba Anička: „Už máme všetko vyčistené a pripravené, čakáme len na dobré počasie,“ hovorí správca kúpaliska Rastislav Foldesz a dodáva: „Možno to bude už na budúci týždeň. Akonáhle sa oteplí a aj predpoveď počasia bude priať, tak sme schopní napustiť bazény do 7 dní.“

Ceny oproti minulej sezóne nezmenili. Celodenný lístok pre dospelého bude stáť 4 eurá, detský od 6 rokov 3 eurá a do 3 rokov 1 euro.

Mestská plaváreň: Otvorenie je naplánované na 14. júna.

Kúpalisko Červená hviezda: Otvoriť by mali 28. júna.

Obe kúpaliská spravuje Tepelné hospodárstvo (TEHO), s.r.o. „Z noviniek by som uviedol nové webové stránky pre jednotlivé kúpaliská, ktoré aktuálne pripravujeme. Prostredníctvom týchto stránok budeme informovať o všetkých novinkách, o aktuálnom počte návštevníkov a zároveň pripravujeme aj on-line predaj lístkov,“ informoval námestník riaditeľa TEHO Štefan Ferencz.

Košické kúpaliská
14
Galéria
Foto: Eva Mikulová
Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM