Lenka Fedorová Krimi

Košičanka (53) odbrzdila na parkovisku pred obchodom a vtedy sa to stalo... Žena (37) s ťažkými zraneniami!

Nešťastie na parkovisku pred obchodným domom. Podľa polície sa teraz 37 ročná žena, lieči z ťažkých zranení. Čo sa stalo?

Ilustračný obrázok k článku Košičanka (53) odbrzdila na parkovisku pred obchodom a vtedy sa to stalo... Žena (37) s ťažkými zraneniami!
Zdroj: TASR

„6. apríla 2016 okolo 17,15 hodine 53-ročná Košičanka s vozidlom zn. VW Passat narazila do ženy, ktorá nakladala nákup do batožinového priestoru svojho vozidla. K udalosti došlo na parkovisku pred jedným z obchodných centier na Moldavskej ulici v Košiciach,“ informoval hovorca KR PZ v Košiciach Alexander Szabó.

Podľa hovorcu sa podľa doterajšieho vyšetrovania vodička pravdepodobne nevenovala plne vedeniu a prevádzke vozidla a nesledovala situáciu v cestnej premávke. Keďže s vozidlom parkovala na mieste s miernym klesaním, po odbrzdení pred cúvaním z miesta sa pohla smerom dopredu.

„Prednou časťou vozidla tak pritlačila 37-ročnú ženu z Medzeva o zadnú časť nárazníka jej osobného motorového vozidla VW Passat. Podľa predbežnej lekárskej správy žena utrpela ťažké poranenia /zlomeniny oboch nôh/ s predpokladanou dobou liečenia od 3–6 mesiacov,“ uviedol ďalej hovorca.

Podľa polície u vodičky nebolo zistené požitie alkoholických nápojov. Vyšetrovateľ PZ začal v tejto súvislosti trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví.

Foto: Ilustračné

Môže vás zaujímať:

Hľadaný József (77) z Maďarska trpí vážnou chorobou: Ak ho uvidíte volajte policajtov!

Všetky záchranné zložky v akcii: Nad Jazerom došlo k stretu električky s 12-ročným dievčaťom!

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM