Lukáš Zavacký Rôzne

Košičanky majú zrejme rady extravaganciu: Toto sú ich nezvyčajné požiadavky v kaderníctve!

Že Košičanky nechcú vytŕčať z radu? To ste na omyle. Kaderníčka Bibiána Blahová nám prezradila nezvyčajné požiadavky jej zákazníčok.

Ilustračný obrázok k článku Košičanky majú zrejme rady extravaganciu: Toto sú ich nezvyčajné požiadavky v kaderníctve!
Foto: Lukáš Zavacký / Zdroj: Dnes24.sk

Mladí ľudia chcú čím ďalej tým viac vyniknúť. Najmä u mužov sú tak v súčasnosti populárne hlavne hipsterské účesy, no ženy v tomto trende za nimi určite nezaostávajú.

„Špeciálne strihanie či farbenie chcú najmä mladé zákazníčky. Prichádzajú s rôznymi úžasnými nápadmi, napríklad chcú ružovo-fialové konce. Vtedy sa však snažím od toho kočky odhovoriť, že to nie je len na chvíľu. Vždy im poviem nech si to poriadne premyslia, či naozaj chcú nosiť takú farbu na vlasoch dlhodobo. Tie, ktoré to naozaj myslia vážne sa aj vrátia,“ povedala o svojich skúsenostiach kaderníčka Bibiána Blahová z Color Hair.

Zažila však ešte väčšie extrémy. „Ešte nedávno si dievčatá chceli dávať vyhoľovať pol hlavy. Je to veľmi zaujímavý strih, keď si mladá slečna dá jednu polovicu dohola a druhú si nechá dlhú.“

V niektorých školách v Košiciach môže byť takéto účesy problémom, no Bibiána Blahová hovorí, že aj to sa dá vyriešiť, aby neboli obtiaže s autoritami. Ak si dievča prehodí vlasy cez vyholenú stranu, dá sa to zakryť. Veď kto nechce, hľadá dôvody, kto chce, hľadá spôsoby.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM