Alexandra Kolínská Hokej

Na Hlavnej sa chystá MEGA OSLAVA pre našich majstrov: Pozrite, čo všetko nás čaká!

Košickí hokejoví majstri sa aj tento rok podelia o svoju radosť z víťazstva so svojími priaznivcami. Pozrite si program, ktorý pripravili pre svojich fanúšikov :)

Ilustračný obrázok k článku Na Hlavnej sa chystá MEGA OSLAVA pre našich majstrov: Pozrite, čo všetko nás čaká!
Zdroj: TASR

Hokejistom HC Košice sa tento rok podarilo obhájiť majstrovský titul. Do Košíc pricestovali už pár hodín po zápase, kde ich boli privítať priaznivci. Viac sa dočítate v článku Počkať na majstrov sa oplatilo: FOTO a VIDEO privítania košických hokejistov a fanúšikov!

Pri príležitosti získania už desiateho majstrovského titulu, pripravili pre svojich fanúšikov program a spolu si užijú radosť z víťazstva už tento piatok 17.4.2015 o 18:00 na Hlavnej ulici pri Immaculate.

Pred príchodom hokejistov nebude chýbať ani hudobný program. Tešiť sa môžete na No Name, USSK Band či Peter Bič Project. Vyvrcholením týchto veľkolepých osláv bude príchod košických hokejistov, ktorí potešia svojich fanúšikov autogramiádou. Na záver osláv nebude chýbať ani ohňostroj.

Ak vás zaujíma, ako hokejisti vnímali tohtoročnú sezónu a čo všetko nám na margo momentov počas nej prezradili, prečítajte si článok Najsilnejšie momenty sezóny košických majstrov: Takto to vidí Šeda, Černák, Hylák, či Bartoš.

Prečítajte si aj:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM