VOCH Správy

Netradičné rozsvietenie vianočného stromčeka aj Mikulášska jazda v Košiciach

Možno aj pod vašim oknom v Košiciach prejde Mikuláš. Košice pripravili vianočný program v obmedzenom režime.

Ilustračný obrázok k článku Netradičné rozsvietenie vianočného stromčeka aj Mikulášska jazda v Košiciach
Zdroj: TASR

Symboly VIANOC prinesú do Košíc aspoň v obmedzenom režime a aj online. Najväčšia mestská časť Košice Západ Terasa vám v decembri prinesie namiesto zrušených TRHOV aspoň náznak vianočnej atmosféry, samozrejme pri rešpektovaní nariadení platných v čase realizácie.

Mikulášska jazda

1.12. streda o 17:00 ROZSVIETENIE vianočného STROMU pred OC Galéria Košice spolu s vinšom starostu Terasy, šéfa Galérie a zopár zaujímavých hostí. To všetko priamo vo vašej obývačke v ONLINE live STREAM prenose na facebooku mestskej časti, kde zverejnili aj spomínaný program počas adventu.

4.12. sobota 13:00 – 16:00 MIKULÁŠSKA JAZDA kočom po Terase. Možno aj pod vašim oknom prejde azda najväčší symbol detských Vianoc spolu s anjelom i neposlušným čertom. A kto vie? Možno poslušné deti na niektorých miestach sídliska poteší aj parádnou sladkou odmenou ????

Zo Slovenska

Vianočné koncerty

3× Vianočné KONCERTY pod BALKÓNMI – už 7. séria mimoriadne úspešných koncertov v čase pandémie, pri ktorých nikam nemusíte chodiť. Stačí otvoriť okno, vybehnúť na balkón a hviezdy slovenského šoubiznisu prídu za vami.

HLASOVANIE o TOP 3 lokality, ako to už poznáte, bude prebiehať na facebooku od začiatku decembra, no vy už dnes môžete v komentároch navrhnúť, kde by takýto koncert pod oknami a balkónmi mohol byť. Dôležité kritérium je, aby to bolo väčšie priestranstvo, s čo najväčším počtom bytových domov, okien, balkónov dookola, z ktorých musí byť dobrý výhľad na miesto koncertu.

Koncerty sa uskutočnia niekedy v polovici decembra a jeden z koncertov odvysielajú aj online na facebooku.

Z Košíc

Vianočná výzdoba v uliciach Košíc na vás čaká nižšie na fotkách.

Príprava vianočnej výzdoby v uliciach Košíc
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM