Veronika Ondo-Cholewová Správy

„Nová“ a „Stará“ nemocnica s NOVINKOU: V Košiciach buduje modernú značku

Nová a stará nemocnica začína NOVÚ etapu moderných dejín!

Ilustračný obrázok k článku „Nová“ a „Stará“ nemocnica s NOVINKOU: V Košiciach buduje modernú značku
1
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

Univerzitná nemocnica L. Pasteura sa rozhodla zmeniť svoje LOGO. Tak, aby ste ich aj vy, vedeli lepšie identifikovať v spleti spoločností, najmä v online priestore, ktorým dnes všetci žijeme.

„Veríme, že sa Vám nové logo bude páčiť, proces výberu a tvorby loga bol naozaj kreatívnym obdobím, snažili sme sa nájsť si na to čas, aj napriek nesmiernemu pracovnému náporu, ktorý nás sprevádza posledné dva roky,“ vyjadrila sa hovorkyňa nemocnice Monika Krišková.

Zvyšovanie spokojnosti pacientov

Snáď nikdy v histórii nebola Univerzitná nemocnica L. Pasteura Košice v takom popredí záujmu verejnosti, médií, sociálnych sietí, diskusií, rôznych trendových online a mediálnych platforiem.

Lekári, sestry, personál, pacienti, všetci sú v uplynulých dvoch rokoch v intenzívnom pracovnom dialógu. Sedem dní v týždni, dvadsaťštyri hodín denne. K tomu chce nemocnica smerovať aj všetky moderné komunikačné trendy, ktoré je v UNLP nevyhnutné nastaviť, predovšetkým na úrovni internej komunikácie, ktorá je štandardom v moderných spoločnostiach.

„Pre vzájomný vzťah lekár – pacient, a tiež pre zvyšovanie spokojnosti pacientov so službami nemocnice, ktoré sú už roky, žiaľ, veľmi slabo hodnotené," dodáva generálny riaditeľ v súvislosti s budovaním modernej značky UNLP.

Prečítajte si aj:

Historický odkaz Pasteura

„Vďaka iniciálam L a P zhmotňuje historický odkaz L. Pasteura a zároveň ponúka moderné trendy v komunikácii," vysvetľuje šéfka komunikácie a marketingu nemocnice Lucia Kočková.

Cieľom bolo vytvoriť logo, ktoré poukáže na serióznosť a dôstojnosť Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach a jej spätosť s lokálnou tradíciou.

PREDSTAVUJEME iniciály L a P.

  • L a P – L. Pasteur
  • L a P – spojenie Lekár a Pacient
  • Fonendoskop
  • H – Hospital
  • Životná cesta

Správy z Košíc

Nový začiatok nemocnice

Nové logo je znamením nového začiatku. „Verím, že začíname novú etapu moderných dejín UNLP. Každý začiatok je dobré označiť,“ hovorí L. Kočková.

Keď sa spojili dve košické nemocnice, Fakultná nemocnica na Tr. SNP a nemocnica na Rastislavovej, ktoré domáci poznali ako „Nová“ a „Stará“ nemocnica, vznikol názov, ktorý bol spojený nielen s minulosťou, ale bol aj symbolom začiatku éry Univerzitnej nemocnice L. Pasteura Košice.

„Roky však plynú a komunikácia, marketing aj PR služby sa vyvíjajú závratným tempom, aké sme možno pred 20 – 30 rokmi neočakávali. Do sveta našej komunikácie vstúpili sociálne siete, nové prvky a moderné platformy dorozumievania sa. Je potrebné ich poznať a dobre im rozumieť, vtedy ich vieme efektívne využiť, pre komunikáciu so širokou verejnosťou, aj zamestnancami a oni následne pri komunikácii s pacientmi a ich príbuznými,“ hovorí vedúca Odboru komunikácie a marketingu Mgr. Lucia Kočková.

Zahlasujte, či sa vám nové logo páči.

Páči sa vám nové logo?

Áno 32.5%
Neviem 16.1%
Nie 51.5%
Nové LOGO UNLP
1
Galéria
Zdroj: UNLP
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM