Rôzne

Hospodárová dostala otázku na telo, nevykrúcala sa! Potešil by ju na Vianoce zásnubný prsteň?

Ako bude polovičná Michalovčanka Jana Hospodárová tráviť Vianoce a čo by si rada našla pod stromčekom?

Ilustračný obrázok k článku Hospodárová dostala otázku na telo, nevykrúcala sa! Potešil by ju na Vianoce zásnubný prsteň?
Zdroj: TASR/Andrej Galica

Ja starým známym faktom, že známa televízna moderátorka Jana Hospodárová je polovičná východniarka, konkrétne Michalovčanka. Aj keď sa narodila v Bratislave, prvých osemnásť rokov jej života je spojených s centrom Dolného Zemplína.

Dlhé roky však už žije v Bratislave a v hlavnom meste bude tráviť aj tieto Vianoce. Ako prezradila v rozhovore pre portál časpreženy.plus­ka.sk, Štedrý deň strávi s mamou u nej. A bude s nimi aj moderátorkin priateľ.

Myslí si, darčeky by sa mali dávať pod stromček len deťom a on tak po ničom netúži. „Ale keď ešte mám niečo povedať, tak vždy ma poteší letenka do nejakého pekného mesta za našimi hranicami,“ uviedla v rozhovore.

A vzápätí dostala otázku na telo. Potešil by ju pod stromčekom zásnubný prsteň a žiadosť o ruku? S priateľom sa poznajú dlhé roky, no dokopy sa dali až v roku 2021.

„Asi nikto by pri niečom takom nezostal sklamaný, ale žeby ma to nejako extra potešilo, no neviem. Skôr milo prekvapilo. Čím som staršia, tým beriem veci okolo zásnub a svadby triezvejšie. V každom prípade by to boli úplne iné originálne pekné Vianoce,“ uviedla pre časpreženy.plus­ka.sk.

Foto: archívna

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM