Veronika Ondo-Cholewová Rôzne

Kombajny, traktory aj živé zvieratá: Park študentov sa premenil na veľkú farmu

Park študentov v Michalovciach sa v sobotu zmenil na jednu veľkú farmu a veru bolo sa na čo pozerať. Ľudí upútali poľnohospodári, ich stroje, zvieratá aj kopa zábavy.

Ilustračný obrázok k článku Kombajny, traktory aj živé zvieratá: Park študentov sa premenil na veľkú farmu
17
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk

V Michalovciach sa v Parku študentov v sobotu uskutočnil tretí ročník Farmárskeho dňa. Mnohých ľudí asi najviac zaujali obrovské poľnohospodárske stroje. K videniu však bolo aj mnoho iného.

Aj slávnostný nástup ťahačov

Farmárska sobota odštartovala tradičným požehnaním plodov našej zeme a techniky našich farmárov, nech sa im vydarí úroda a nech je odmenená poctivá práca. Celý deň sa bolo veru na čo pozerať. Farmári v centre Michaloviec predviedli aj svoje stroje.

„Nikdy som nič také veľké nevidel. Myslím, že takéto traktory, sejačky a neviem presne, ako sa tieto stroje volajú, sú tu prvýkrát,“ povedal pre náš portál Michal z Michaloviec.

Ľudia sa pri poľnohospodárskej technike mohli nielen odfotiť, ale sadnúť si aj do vnútra. Mnohí takúto možnosť využili a pozreli sa na svet z výšky obrovského stroja. Novinkou tretieho ročníka tohto podujatia bol slávnostný nástup ťahačov a spanilá jazdu s trúbením v Parku študentov.

Ochutnávky aj zábava

Pre menších boli pripravené kone a jazdenie na koníkoch, skákací hrad, kolotoče, sladké pukance, cukrová vata a podobne. Na svoje si prišli aj milovníci hudby počas kultúrneho programu.

Na pódiu rozosmial návštevníkov i známy ľudový rozprávač Ander z Košíc. Nechýbali však ani rôzne súťaže, ochutnávky, prehliadka poľnohospodárskej techniky, zábava pre deti a rodiny, piknik a samozrejme ani dobré jedlo či nápoje.

Pozrite si atmosféru Farmárského dňa v Michalovciach v našej priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Michalovce zažili Farmársky deň: Pozrite si to zachytené na FOTKÁCH
17
Galéria
Foto: Veronika Ondo-Cholewová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM