Rôzne

Michalovce sú razom krajšie: Jarné obrázky z nášho mesta, ktoré potešia všetky oči

Obdobie, keď sa oplatí vyjsť na pešiu prechádzku. V Michalovciach sa usadila jar a nášmu mestu rozhodne pridala na kráse. Presvedčte sa o tom na fotkách.

Ilustračný obrázok k článku Michalovce sú razom krajšie: Jarné obrázky z nášho mesta, ktoré potešia všetky oči
10
Galéria

Aj do nášho mesta už zavítala jar, ktorú mnohí považujú za najkrajšie obdobie roka. Postarala sa u nás aj o malebne kvitnúce stromy či kvety v rôznych častiach mesta. Mesto Michalovce tak už hýri farbami a my sme to vyrazili zachytiť do našich ulíc.

Aj keď máme teraz trochu pochmúrnejšie počasie, nič to nemení na tom, že jar prišla aj do nášho mesta, kde to pekne zafarbila kvetmi a púčikmi. Od začiatku týždňa vládlo v Michalovciach pre mnohých priam ideálne jarné počasie, ani zima ani horúco.

Po horúcom víkende sa z počasia a jarného obdobia tešili mnohí. „Počas soboty som kadečo posadila do záhrady,“ prezradila nám seniorka Anna. Jar je pre ňou ideálnou na prácu v záhrade. „Veľmi rada sa prejdem aj mestom, keď ešte nie sú horúčavy ako v lete,“ dodala.

Jarnú prechádzku centrom si môžete spríjemniť aj miestom za radnicou. Stačí, keď sa od námestia vyberiete smerom za Mestský úrad v Michalovciach. Nájsť tam môžete aj zaujímavý strom, ktorý je práve v peknom rozkvete. „Rozmýšľali sme práve, aký je to strom. Možno japonská čerešňa, nevieme,“ kochal sa s úsmevom na tvári pár, ktorý sme na mieste stretli.

Pásy kvetov lemujú námestia aj niektoré sídliska. Počas pekného slniečka už ľudia začali aj posedávať na lavičkách a pozerajú na farebné kvety. Pozrite si v našej fotogalérii typicky jarné zábery, ktoré pochádzajú z rôznych kútov nášho mesta.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Jar nášmu mestu pridala na kráse: 10 fotiek z Michaloviec ako dôkaz
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM