Rôzne

Michalovská tržnica bola plná lákadiel: Nechýbala zmenáreň ani kuchárska šou, FOTO

Tržnica v Michalovciach bola plná lákadiel. Ľudia zavítali do jej priestorov, aby navštívili výstavu Zdravie a krása. Prinášame vám aj fotky z miesta.

Ilustračný obrázok k článku Michalovská tržnica bola plná lákadiel: Nechýbala zmenáreň ani kuchárska šou, FOTO
11
Galéria
Zdroj: P&R produkčná

V michalovskej tržnici sa počas počas piatka a soboty diali veci. Rozvoniavali tam bylinky, parfúmy, krémy či kulinárske špeciality. Uskutočnila sa tam výstava Zdravie a krása.

Zmenáreň

Podujatie bolo pre všetkých návštevníkov bezplatné. Lákadlom akcie bola napríklad aj Zmenáreň, ktorá bola pripravená pre všetkých odvážlivcov. Dámy v nej prešli zmenou vizáže či premenou svojho účesu.

V tržnici ste však mohli vidieť aj novinky zo sveta kozmetiky, zdravého životného štýlu a nechýbali napríklad ani trendy zo sveta módy a svadieb.

„Máme tu dámsku jazdu s mojimi kamarátkami. Chceme sa inšpirovať aj niečím na svadbu,“ povedala pre náš spravodajský portál Michalovce 24 Lenka, ktorú sme stretli v michalovskej tržnici.

Kuchárska šou

Ľudí zaujala aj kuchárska šou. Na návštevníkov čakalo v tržnici živé varenie s michalovským šéfkuchárom Mariánom Pestúchom.

Priamo pred zrakom ľudí pripravil kulinárske lahôdky, ktoré okorenil historkami zo svojho profesijného života. Pred zrakom prítomných sa ukázal nielen ako zručný kuchár ale aj ako vtipný rozprávač.

Viac si už pozrite v našej fotogalérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah z Michaloviec a okolia

Michalovce zažijú ďalší ročník výstavy Zdravie a krása: Takto to môže vyzerať
11
Galéria
Zdroj: P&R produkčná
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM