Veronika Ondo-Cholewová Šport Iné športy

Michalovskí kickboxeri na Czech Open: Klevľanik vybojoval zlato, darilo sa aj ďalším

Krásny úspech dosiahol Vasiľ Klevľanik. Z kickboxového turnaja Czech Open 2017 si domov doniesol zlato a okrem toho i bronz. No darilo sa aj ďalším michalovským kickboxerom.

Ilustračný obrázok k článku Michalovskí kickboxeri na Czech Open: Klevľanik vybojoval zlato, darilo sa aj ďalším
9
Galéria
Zdroj: Športový kickbox klub/Mi

Michalovskí zástupcovia nechýbali na Czech Open 2017, ktorý sa konal v Prahe. Zúčastnilo sa ho viac ako 700 štartujúcich pretekárov z 12. krajín Európy. Kickboxeri z Michaloviec predviedli svoju bojovnosť a schopnosti a pozrite si, aké ocenenia priniesli domov.

Zlato na krku

Športový Kickbox klub Michalovce reprezentovali piati pretekári: Vasiľ Klevľanik, Karel Svobodník, Matej Hospodár, Timea Hamaríková a Emma Sabadošová.

„Získali sme 1 zlatú, 3 strieborné a 2 bronzové medaily,“ informovala Elena Takáčová Valachová zo Športového Kickbox klubu Michalovce. Dodala, že zlato si vyboxoval Vasiľ Klevľanik, keď excelente prešiel celou váhovkou a v lighte do 69 kg nenašiel premožiteľa.„Vo finále porazil českého reprezentanta Matěja Sybra 3:0 na body. K zlatej medaile pridal aj bronz z kicklightu.“

Darilo sa aj ďalším

Striebro získal Kajo Svobodník v kicklighte do 57kg po tom, ako ho vo finále prekonal maďarský pretekár Szabolcs Magyar o jeden jediný bod. "Stúpajúcu formu má aj Timka Hamaríková, ktorá vo finále kadetiek do 55kg získala striebro. Vo finále ju od víťazstva delilo len máličko, ale napokon prehrala s reprezentantkou Českej republiky Valentínou Vackovou na body 2:1, priblížili zo Športového Kickbox klubu Michalovce.

„Timka získala aj bronz z lightcontactu,“ dodali z klubu a dodali, že pekné výkony predvádzal aj Matej Hospodár, no bohužiaľ boli nad jeho sily v kicklighte maďarský a v lighte český veľmi kvalitní pretekári. „Zaujímavú športovú budúcnosť má pred sebou aj naša najmladšia pretekárka Emmka Sabadošová, ktorá prehrala až vo finále lightu –47kg s českou reprezentantkou Eliškou Zemanovou,“ doplnili na záver.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Michaloviec a okolia

Obrazom: Michalovskí kickboxeri na Czech Open 2017
9
Galéria
Zdroj: Športový kickbox klub/Mi
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM