Hokej

Prezident hokejovej Dukly Marek Michajlo: Situáciu a zodpovednosť beriem na seba

Šéf extraligového hokejového klubu HK Dukla Ingema Michalovce sa vyjadril k situácii ohľadom výmeny trénera, po ktorej sa fanúšikovia začali búriť.

Ilustračný obrázok k článku Prezident hokejovej Dukly Marek Michajlo: Situáciu a zodpovednosť beriem na seba
Zdroj: TASR/Jaroslav Novák

Po tom, čo vedenie michalovskej Dukly informovalo o zmene na trénerskom poste, fanúšikovia nezostali ticho. Fanklub dokonca ohlásil bojkot nadchádzajúcich domácich zápasov.

Táto zmena je o to zarážajúcejšia, že prišla po víťazstve na ľade Slovana Bratislava. Podľa medializovaných informácií za mladým ambicióznym trénerom Petrom Kúdelkom stojí aj samotná kabína.

K situácii sa vyjadril šéf klubu Marek Michajlo. „Máme pocit, po nevydarených zápasoch, najmä s Novými Zámkami a Humenným, že herný prejav je iný, ako sme očakávali,” uviedol pre RTVS.

„Neskôr by to už nemalo zmysel. Myslím si, že sme sa rozhodli v hodine dvanástej. Túto situáciu a celú zodpovednosť beriem na seba,“ poznamenal na margo načasovania.

„Nie všetkým fanúšikom sa to páči, to chápem. Ale na druhej strane budeme hodnotiť túto zmenu po sezóne. Ja verím, že v tejto sezóne to bude nad tú bronzovú medailu, ktorú máme,“ uviedol pre RTVS Michajlo, ktorý si myslí, že táto zmena môže pre klub znamenať nový reštart do konca sezóny.

Staronovým trénerom Dukly Michalovce sa stal Fín Tomek Valtonen.

Foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM