Tlačové správy

Darujte svojim blízkym na Vianoce teplo

S príchodom zimy prichádzajú do našich príbytkov aj chladné noci. Zrejme každý z nás si už mierne pridal na kúrení alebo vytiahol teplejší paplón či deku. Zima prináša zmeny aj pre naše zvyky či dokonca spánok.

Ilustračný obrázok k článku Darujte svojim blízkym na Vianoce teplo
9
Galéria
Zdroj: Naturtex Co. Ltd

Veď to poznáte. O štvrtej je už tma, prechod na zimný čas ešte aj teraz na mnohých z nás pôsobí vyčerpávajúco. Prispôsobujeme sa tomuto obdobiu každý v rámci svojich možností, a to aj počas spánku. Máme čo robiť, aby sme si udržali energiu na celý deň. A práve spánok je ten čas, kedy si ju máme nabiť na maximum.

Pravdepodobne každý z nás má zaužívaný nejaký svoj rituál, ktorý prichádza spolu so zimným obdobím. A výmena paplóna na teplejší je určite jedným z nich :) . Aby ste si dlhé zimné noci vychutnali čo najviac a nabili sa spomínanou energiou, základom je jeho vhodný výber. Počas spánku by vám nemala byť zima, ale ani príliš teplo, aby ste sa neprebúdzali zbytočne len kvôli nesprávne zvolenej prikrývke.

Mnohí z vás zrejme nedajú dopustiť na sezónne striedanie letnéhozimného paplónu. Odlišujú sa nielen objemom, ale aj komfortom, ktorý poskytujú na dané ročné obdobie. Letný paplón môže byť chladivý, zimný naopak vysoko hrejivý. Milovníci praktickejších riešení môžu mať rozopínateľný celoročný paplón, ktorý si podľa potreby prispôsobia na dané ročné obdobie.

Kvalitný teplý paplón zahreje a ušetríte aj na energiách

Aktuálna energetická kríza praje zrejme iba jednej veci: spánku. Možno je to trochu prisilné tvrdenie, ale nič lepšie nemôžete urobiť pre vaše zdravie, ako si mierne vychladiť spálňu. Áno, aj na 18 °C. Urobíte tým dobrú službu pre vaše zdravie a ušetríte aj na nákladoch za vykurovanie.

Na druhej strane je pochopiteľné, že nechcete prísť o svoj komfort. Spať chceme predsa príjemne a v teple. Kvalitný hrejivý paplón vás udrží v teple počas celej noci a s veľkou pravdepodobnosťou sa vám ráno ani nebude chcieť vyliezť z „pod periny“ :)

Ako si teda vybrať ten správny paplón?

Nakoľko neexistuje univerzálne riešenie vhodné pre každého, je potrebné si svoje požiadavky na prikrývky zadefinovať. Ak ste v noci uzimení, potrebujete paplón s vyššou hrejivosťou, alergikom sú odporúčané antialergické verzie a pre milovníkom klasiky sú k dispozícii páperové paplóny.

Zo širokej ponuky si na ePaplony.sk poradíte s výberom rýchlo pomocou jednoduchého a prehľadného filtra. Vďaka nemu dokážete zúžiť výber a zvoliť si paplón, ktorý vám bude vyhovovať.

Darujte si na Vianoce teplo a pohodu

Najkrajší sviatok roka si tradične spájame s pohodou v kruhu rodiny a známych. Dožičme si však tú pohodu aj v podobe kvalitného oddychu a regenerácie počas noci. Darovaním kvalitného zimného paplóna venujete doslova teplo a odpočinok na mnohé noci a teda sviežosť pre mnohé dni v roku.

Prispejete k zdravšiemu spánku svojich blízkych, čo je dnes, v ére narušených životných a spánkových rytmov, určite veľkou vzácnosťou. Vstávajte vy aj celá vaša rodina ráno oddýchnutý a plný energie do nového dňa. Niekedy chýba už len ten správny paplón.

Nech sa už rozhodnete akokoľvek, na ePaplony.sk dostanete vždy kvalitný výrobok s garanciou kvality priamo od výrobcu Naturtex. Nezabudnite, že spánok tvorí 30% vášho života, a preto nie je jedno, čím sa prikrývate.

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto správy

Zdroj: ePaplony
Zdroj: ePaplony
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM