Rôzne

Hrhovčania v akcii: Sledujte, aj ako sa rozhodli využiť miestne kúpalisko, FOTO

Horúce letné dni ešte stále lákajú k vode. Výnimkou nie je ani letné kúpalisko v Spišskom Hrhove. To sa však miestni rozhodli využiť aj na takéto čosi...

Ilustračný obrázok k článku Hrhovčania v akcii: Sledujte, aj ako sa rozhodli využiť miestne kúpalisko, FOTO
7
Galéria
Zdroj: Jana Urdová

Vyhliadková veža či napríklad každoročný festival, počas ktorého vyrábajú miestni obyvatelia veci obrovských rozmerov. Reč je o neveľkej obci Spišský Hrhov, ktorú poznajú už aj za hranicami Slovenska.

Táto dedina sa však okrem iného môže dokonca pochváliť aj letným kúpaliskom, či fitkom. No a práve od trénera uvedeného fitness centra, Róberta Gaduša, prišla myšlienka v horúcom počasí zmeniť prostredie a spríjemniť ľuďom cvičenie. Zamierili tak cvičiť na kúpalisko.

„Cvičiť na kúpalisku ma napadlo už minulý rok len sme sa k tomu nedostali. Teraz v lete bolo na jednej hodine vo fitku veľmi horúco, tak sme sa dohodli, že urobíme hodinu na kúpalisku,“ ozrejmil.

Ako doplnil, hodiny na kúpalisku sú určené pre všetkých, ktorí sa chcú hýbať v krásnom prostredí so super partiou. „Cvičili sme základné cviky, obľúbené angličáky, pár cvikov na brucho, dokonca sme sa preťahovali lanom,“ opísal hodiny cvičenia tréner s tým, že kúpalisko využili naozaj naplno a po cvičení si nielen zaplávali, ale sa aj občerstvili.

Cvičenie sa podľa jeho slov všetkým páčilo a v horúci podvečer vládla na miestnom kúpalisku priateľská atmosféra. „Zatiaľ sme absolvovali dve takéto hodiny. Ak nám počasie dovolí, určite bude tých hodín oveľa viac,“ uzavrel tréner fitness centra v Spišskom Hrhove.

A ako to na mieste vyzeralo? To si už môžete pozrieť na vlastné oči v našej galérii.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM: Kúpalisko v Spišskom Hrhove? Aj na takéto čosi sa ho rozhodli využiť
7
Galéria
Zdroj: Jana Urdová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM