Lukáš Zavacký Rôzne

Skúsená košická kaderníčka Biba vie svoje: Nevesty, toto sa oplatí vedieť!

Prichádza teplejšie obdobie a zasnúbené dvojice si častejšie na tento čas plánujú svadby. Ostrieľaná kaderníčka z Košíc nám prezradila, čo je momentálne trendy v rámci účesov a pomôcť môže aj vám!

Ilustračný obrázok k článku Skúsená košická kaderníčka Biba vie svoje: Nevesty, toto sa oplatí vedieť!
Zdroj: TASR

Nedávno ste sa mohli dozvedieť, aké chyby sú u žien pri strihaní najčastejšie a aké účesy momentálne letia. No čo je momentálne in u neviest?

„Teraz je jednoduchá sezóna. Nevesty chcú zväčša zvlnené a prirodzené účesy, nie nejaké vyčesané. Veľmi dôležité je ich mať dobre zatužené a zalakované. Lebo pri aktuálnom počasí, ktoré je sychravé a vlhké, je problém udržať účes,“ povedala Bibiána Blahová z kaderníctva Color Hair.

Keďže nie je žiadnou začiatočníčkou, vie porovnať, čo bežalo niekedy a čo dnes. „Tento trend je už posledné tri roky. Nie je taká striktná doba,“ uviedla a zároveň doplnila, „často sa stávalo, že niekedy boli prikázané účesy. Na spoločenské udalosti bol výčes a nerobilo sa nič porozpúšťané, ale teraz je to už úplne iné.“

Keď prídu zákazníčky do jej kaderníctva, snaží sa im podariť, no podľa Blahovej je dôležité to, čo chce nevesta. Potom sa účes doladí podľa typu šiat a tváre.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM