Lukáš Zavacký Futbal

Správa týkajúca sa oboch futbalových mužstiev Košíc: Ako sa bude po novom hrať druhá najvyššia súťaž?

Obe futbalové mužstvá metropoly východu, VSS i Lokomotíva, si v nasledujúcej sezóne zahrajú znova v DOXXbet lige - druhej najvyššej na Slovensku. V blízkej budúcnosti ju čakajú zmeny.

Ilustračný obrázok k článku Správa týkajúca sa oboch futbalových mužstiev Košíc: Ako sa bude po novom hrať druhá najvyššia súťaž?
Zdroj: Dnes24.sk

Ročník 2015/2016 je za nami a hodnotiť sa dá skôr negatívne ako pozitívne. Síce sa naše tímy umiestnili na tretej a štvrtej priečke, no hráči VSS Košice mali postup vo svojich rukách a šancu premárnili.

Napraviť neúspech budú môcť budúci rok. Opäť sa bude hrať v dvoch dvanásťčlenných skupinách. V prvej sa predstavia tímy zo západu a v druhej z východu Slovenska.

Na riadnej konferencii Slovenského futbalového zväzu v Bratislave sa však odsúhlasila reorganizácia DOXXbet ligy, v ktorej sa od sezóny 2017/2018 predstaví šestnásť celkov v celorepublikovom formáte. Právo postupu do nej získajú víťazi v poradí tretích a zároveň regionálnych súťaží.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24/TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM