Eva Mikulová Správy

Tipy na víkend: Prijmite pozvanie na peknú túru alebo si zacvičte v parku

Čaká nás ďalší augustový letný víkend. Deti stále prázdninujú a dospelí si môžu voľné dni užiť i na zaujímavých akciách v meste. A bude aj piknik.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na víkend: Prijmite pozvanie na peknú túru alebo si zacvičte v parku
Zdroj: kosice.dnes24.sk

Letná hennovačka v Čavangu

Letná hennovačka je tu znova. Bude v Čajovni Čavango. Pri tvorbe použijete výlučne prírodnú hennu, ktorej výsledná farba je hnedo – červená. Hennovať sa bude celý deň.

Kedy: piatok 16. augusta o 13,00 hodine

Košice summer džem

Zažite neopakovateľnú atmosféru leta v centre mesta, v záhrade pivárne K2 Metropol na Štúrovej ulici a príďte sa zabaviť na 0. ročnik multižánrového festivalu Košice Summer Džem. Tešiť sa môžete na všehochuť slovenskej hudby, grilovačku, degustáciu prémiového alkoholu a bohatý umelecký sprievodný program.

Kedy: sobota 17. augusta o 11,00 hodine

Verejný pochod Košická podkova

Klub všestrannej turistiky KOŠIČAN pozýva širokú turistickú verejnosť na pochod pod názvom Košická podkova. Trasa pochodu obchádza mesto Košice z juhu východnou stranou na sever a ponúka niekoľko trás v dĺžke 3 – 35 km. Všetky trasy majú spoločný cieľ na Hornom Bankove. Štart je na konečnej električiek Važecká.

Kedy: sobota 17. august od 7,30 do 8,00 (štart)

Športová nedeľa v parku

V Mestskom parku si môžete zacvičiť už od skorého rána. Čakajú vás tieto aktivity: crossfit, jumping, skupinové cvičenia, jóga, pole dance, diagnostické merania, športové aktivity pre deti, maľovanie na tvár a samozrejme relax a pohoda. Nebude chýbať ani ranná káva a pitný režim.

Kedy: nedeľa 18. august od 9,00 hodiny

Piknik v Mestskom parku

V rámci Košického leta v Mestskom parku sa bude opäť konať obľúbený Piknik v parku. Príjemné chvíle strávite s Acapella for you, kúzelníkom Gabom, historickým divadlom Via Cassa. Zahráte si petanque a čakajú vás i kurzy DJ mixovania a redizajn starých bicyklov, tipy z čínskej medicíny a sladké koláčiky z dielne Emmily s bakery

Kedy: nedeľa 18. augusta o 15,00 hodine

Zdroj: kosice.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM