Iné športy

Vémolovi stačilo 7 sekúnd na tvrdý KNOKAUT Pavla Langera! Čo sa stalo? Prvá reakcia Košičana

Košičan Pavol Langer svoj životný zápas nezvládol. Trval len sedem sekúnd! Aj napriek obrovskému sklamaniu sa však nevzdáva.

Ilustračný obrázok k článku Vémolovi stačilo 7 sekúnd na tvrdý KNOKAUT Pavla Langera! Čo sa stalo? Prvá reakcia Košičana
Zdroj: Instagram.com/OktagonMMA

„Neviem, čo presne sa nepodarilo. Je to súčasť tohto športu. Proste ma trafil, spadol som a… Je to pre mňa sklamanie. Ale musím pokračovať,“ uviedol MMA bojovník Pavol Langer na tlačovej konferencii po turnaji Oktagon 47.

Bol súčasťou hlavného zápasu o titul poloťažkej váhy. Jeho súperom bolo veľké meno z Čiech, Karlos Vémola. A tomu stačilo rekordných sedem sekúnd na to, aby Langera knokautoval.

Zaujímavosťou je, že napriek bohatej kariére Vémola ešte nikdy nevyhral na KO. Toto bolo jeho prvé a tým, že k nemu došlo už v siedmej sekunde, prepisoval sa rekord organizácie.

Článok pokračuje pod videom.

Vémola previedol aj zaujímavé gesto, keď dostal od organizácie finančný bonus za výkon večera, ktorý sa však rozhodol rozhodol venovať svojmu súperovi.

„Tak, klobúk dole za toto. Ďakujem veľmi pekne, pomôže to. Neviem, čo by som na to mal ešte povedať,“ reagoval sklamaný Langer, ktorému nebolo veľmi do reči.

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM