Rôzne

Puklušová je mamou rozkošnej dcérky: Otecko opísal dramatický pôrod! Vybrali nezvyčajné meno

Známa rodáčka zo Spišskej Novej Vsi Natália Puklušová a jej partner Michal sa radujú z príchodu svojej dcérky. Pôrod však bol poriadne dramatický!

Ilustračný obrázok k článku Puklušová je mamou rozkošnej dcérky: Otecko opísal dramatický pôrod! Vybrali nezvyčajné meno
Zdroj: Instagram.com/Natália Puklušová

„Predvčerom podvečer k nám prišla táto malá bytosť. Mala úctyhodných 4300 gramov a 53 centimetrov,“ napísal na Instagrame v nedeľu Michal Marguš, partner obľúbenej herečky Natálie Puklušovej.

Následne opísal dramatické okamihy počas pôrodu. „Začali sme rodiť doma. To bol plán A. Mali sme zároveň ale aj plán B, ak by sme ho potrebovali. V Hainburgu preto o nás vedeli a boli na nás pripravení. Napustili sme bazénik, pôrod sa ale aj po niekoľkých hodinách veľkých bolestí veľmi neposúval. Boli sme síce objednaný do Hainburgu, v danom stave sme ale potrebovali ísť do nemocnice, ktorá bude najbližšie, aj keď šlo o rozdiel 15 minút. Rozhodnút mala mamina. Tá však bola v takom stave, že žiadne rozhodovanie nebolo možné, a tak to ostalo na mne. Som Váhy, tak si asi viete predstaviť, aké to bolo, nemal som čas dlho premýšľať a na radu našej asistentky som sa rozhodol, že ideme do Ružinova,“ približuje Michal udalosti z ich veľkého dňa.

Ako uvádza ďalej, po predošlých skúsenostiach s našim zdravotníctvom mali trochu obavy. „Všetky však opadli, keď sme zazvonili na pôrodnici a otvorila nám najmilšia pôrodná asistentka, akú sme si mohli priať. Celý personál bol úplne skvelý, za čo im patrí naše obrovské ďakujem. S Natálkou sme boli celý čas spolu, dala to ako kráľovná,“ píše hrdý otecko a partner.

„Takže vitaj Bubka na svete, je nám s Bubi jasné, že to s tebou bude riadna jazda, ale neboj, ani ty sa s nami nebudeš veľmi nudiť. Milujeme ťa, Wilka Mária,“ prezradil napokon aj zaujímavé meno ich milovanej dcérky.

Titulné foto: archívne

Mohlo by vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM