Alexandra Kolínská Hokej

FOTO: Košickí hokejisti sa podelili o radosť z titulu, stovky ľudí v centre si počkali na majstrov!

Oslavy majstrovského titulu našich hokejistov ešte neskončili. O radosť a trofej sa prišli košickí hokejisti podeliť so svojimi priaznivcami do centra mesta. Na fanúšikov čakal bohatý program aj autogramiáda.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Košickí hokejisti sa podelili o radosť z titulu, stovky ľudí v centre si počkali na majstrov!
Zdroj: TASR

Oslavy majstrovského titulu košických hokejistov ešte zďaleka neskončili. V piatok 17.4.2015 sa naši chlapci prišli podeliť o svoju radosť s fanúšikmi do centra Košíc. Hlavnú ulicu zaplnili stovky Košičanov vyzbrojených dáždnikmi.

Aj napriek nie celkom priaznivému počasiu, celá akcia sa krásne vydarila. Do príchodu našich hviezd, ľudí zabával Igor Timko s kapelou No Name. Tí, čo si na hokejistov počkali, mali obrovskú radosť. Po príchode hokejistov spolu oslávili novú trofej a ako inak, nechýbalo ani šampanské.

Po oslave a nadšenom skandovaní bola pre fanúšikov pripravená aj autogramiáda. Tých, ktorých neodradil ani dážď sa dočkali a mohli si odniesť suvenír v podobe podpísaného plagátu oceliarov, alebo spomienky na osobné stretnutie s majstrami Slovenska. Počas autogramiády krátila čas Košičanom kapela Peter Bič Project.

Prečítajte si aj:

Foto: ilustračné

FOTO: Majstrovské oslavy v Košiciach :)
27
Galéria
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM