Alexandra Kolínská Hokej

Košickí hokejisti si doprajú zaslúžený oddych: TU sú ich dovolenkové plány

Hokejisti HC Košíc sa po náročnej sezóne a týždni plnom osláv dočkali vytúženého odpočinku. Vyspovedali sme ich, ako sa plánujú zregenerovať do novej sezóny.

Ilustračný obrázok k článku Košickí hokejisti si doprajú zaslúžený oddych: TU sú ich dovolenkové plány
Foto: Alexandra Kolínská / Zdroj: TASR

Hokejisti tímu HC Košice obhájili minuloročné prvenstvo slovenskej extraligy a po náročnom, ale úspešnom zápase v Banskej Bystrici sa poponáhľali do Košíc osláviť svoje víťazstvo. Viac o príchode sa dočítate v článku Počkať na majstrov sa oplatilo: FOTO a VIDEO privítania košických hokejistov a fanúšikov! Košičania počas víkendu vyšli do ulíc, aby spoločne s hokejovými majstrami oslávili opätovné získanie titulu. Mali sa aj na čo tešiť, okrem bohatého programu bola pre priaznivcov pripravená aj autogramiáda.

Pre všetkých hráčov to bola náročná sezóna a už sa nevedeli dočkať, kedy príde zaslúžený oddych. Pospomínali sme však s nimi na tie najsilnejšie momenty tejto sezóny. Pozrite sa, ako košickí hokejisti plánujú dobiť svoju energiu.

Saša Hylák

Ja som sa na to voľno už veľmi tešil. S rodinou pôjdem na nejakú dovolenku. Je to potrebné, lebo za ten rok si tu človek psychicky neoddýchne, takže sa veľmi teším na to voľno.

Martin Štrbák

Ja už mám dovolenku zabookovanú. Ja som sa už dopredu pripravil, 24. apríla s manželkou letíme do Emirátov. Minulú sezónu som bol zranený a nemohol som ísť na žiadnu dovolenku, musel som sa pripravovať na ďalšiu sezónu, takže teraz si konečne po dvoch rokoch oddýchnem a pripravím sa opäť na novú sezónu.

Erik Černák

Určite si oddýchnem trochu od hokeja, aj po zranení mi to padne celkom vhod a 1. mája odchádzam na Floridu, kde sa bude konať draft, tak sa budem pripravovať na ten kombajn a uvidíme ako to dopadne.

Marek Bartánus

V utorok odlietam za mojou svokrou, ktorá žije v Anglicku, takže tam idem aj s celou rodinkou na desať dní trošku si oddýchnuť. No a potom 11. mája to vyzerá na začiatok letnej prípravy, takže už toho času nebude veľa. Takže si treba trochu oddýchnuť, zregenerovať, nechať celé telo trochu vypnúť a 11. opäť začíname.

Jirko Bicek

Dovolenka, to ešte uvidíme. Čakáme prírastok do rodiny, takže dovolenka sa odkladá. Budem dovolenkovať tu, v Košiciach.

Radek Philipp

Mám malú dcérku, ktorá chodí ešte do školy, takže v lete v júli pôjdeme určite niekam. Po skončení osláv odchádzam domov do Česka.

Peťo Bartoš

Na dovolenku zatiaľ neplánujeme ísť, nakoľko deti ešte musia chodiť do školy. Uvidíme, možno sa dohodneme s manželkou na leto.

Prečítajte si aj:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM