Lenka Fedorová Rôzne

Práca učiteľov v Starom meste neostala bez povšimnutia: ZOZNAM ocenených

Peknej pocty sa dostalo šiestim oceneným učiteľkám. Ich prácu a prínos pre spoločnosť ocenil samotný starosta mestskej časti.

Ilustračný obrázok k článku Práca učiteľov v Starom meste neostala bez povšimnutia: ZOZNAM ocenených
Zdroj: TASR

Starosta mestskej časti Košice – Staré mesto sa rozhodol oceniť prácu najlepších učiteliek materských škôl, ktoré sú v zriaďovateľskej pôsobnosti mestskej časti.

Jeden deň s dobrým učiteľom je viac ako tisíc dní usilovného samoštúdia

Týmto mottom Jána Amosa Komenského otvárali stretnutie s riaditeľkami, učiteľkami a pracovníčkami materských škôl pri príležitosti nedávneho dňa učiteľov.

Starosta mestskej časti Ľubomír Grega adresoval za mimoriadny prínos v oblasti výchovy a vzdelávania ďakovný list šiestim učiteľkám, ktoré navrhli riaditeľky materských škôl. Pocty sa dostalo Elene Krejsovej z MŠ Zádielska 4, Alene Weiszovej z MŠ Tantranská 23, Mgr. Alene Bačinskej z MŠ Hrnčiarska 1, Mgr. Márii Šulekovej z MŠ Park Angelinum 7, Dane Antošovej z MŠ Jarná 4 a ďakovný list za osobnostný prínos v oblasti školstva Rozálii Dudrákovej z MŠ Rumanova 4.

Škôlky zostanú v pôsobnosti mestskej časti

„Byť učiteľom nie je len povolanie, ale navyše aj poslanie. Teší ma, že v našich škôlkach máme množstvo vynikajúcich a obetavých pedagógov, vďaka ktorým je o staromestské škôlky mimoriadny záujem. V tejto súvislosti som rád, že na pracovnom stretnutí o ich ďalšom osude sa 9 poslancov z celkového počtu 13 jednomyseľne zhodlo, že škôlky si ponecháme v našej zriaďovateľskej pôsobnosti a budeme ich podporovať v rámci našich finančných možností“, uviedol na stretnutí starosta Ľubomír Grega.

Posedenie svojím vystúpením spríjemnili žiačky Konzervatória Jozefa Adamoviča v Košiciach – speváčka Martina Sokolová a recitátorka Michaela Balintova. V závere stretnutia nechýbal prípitok, a malé pohostenie.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM