Ľubomíra Karmanová Správy

Témy, ktoré Košičanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste v roku 2015 najviac klikali

Uplynulý rok bol bohatý na všakovaké udalosti, no niektoré vás oslovili naozaj nadpriemerne. Prinášame vám prehľad článkov z redakcie Košice 24, ktoré vás najviac zaujali a patrili medzi top 10 najčítanejších v roku 2015.

Ilustračný obrázok k článku Témy, ktoré Košičanov zaujali naozaj nadpriemerne: 10 článkov, ktoré ste v roku 2015 najviac klikali
Zdroj: Dnes24.sk

Spoza dverí gynekológie

Čo ženy najčastejšie privádza k dverám gynekologickej ambulancie, to prezradil známy lekár z Košíc, Erik Dosedla. Okrem najčastejšie kladených otázok nám však pripojil aj niekoľko rád a možno práve tie zaujali najviac našich čitateľov.

Čítajte viac: Košický gynekológ Erik Dosedla (34): 5 vecí, s ktorými sa na mňa pacientky obracajú najčastejšie

Vypic a žic

Východniari ukázali svoju kreativitu. Tentokrát v podobe letného hitu, ktorý bol naspievaný vo východniarskej reči. Videoklip, ktorý nemal minulé leto na Slovensku konkurenciu si získal nielen pozornosť východniarov!

Čítajte viac: Vypic a žic: Pravý východniarsky HIT, blavákom budú chýbať titulky :) VIDEO

No co jak abo co?

Kto je východniar, tunajšie predložky, formulky a heslá určite dobre pozná. Tie najznámejšie určite denne používate aj vy. Na ich oprášenie nie je nikdy neskoro. Ktoré to sú?

Čítajte viac: 20 najlepších východniarskych výrazov: Ruku na srdce, ktoré denne používate vy? :)

Najlepší spot

Záujem čitateľov si získal aj článok, v ktorom sme vám predstavili spot o Košiciach. Ten porazil 112 filmov z celého sveta. Prvý profesionálny destinačný spot Košíc, ktorý vytvorili Košičania Ján Varchola a Peter Uhrin si vyslúžil obrovský úspech, v podobe festivalového prvenstva.

Čítajte viac: Skvelý úspech spotu o Košiciach: Porazil 112 filmov z celého sveta, pozrite si ho!

Košičania milujú humor

Košičania majú na sociálnej sieti skupinu, v ktorej si navzájom podávajú informácie o dopravnej situácii v meste a okolí. Nie vždy je doprava priaznivá, no ľudia nestrácajú humor. Tieto príspevky vás riadne pobavili!

Čítajte viac: Košičania nestrácajú humor: Informácie o doprave vedia podať aj takto zábavne :)

Nakazené kliešte

Ľahostajné vám neboli ani nakazené kliešte, v prípade ktorých sme vás upozornili na lokality, kde sa nachádzajú prírodné ohniská kliešťovej encefalitídy.

Čítajte viac: Majte tam oči na stopkách: 27 miest v Košiciach a okolí, kde sa vyskytujú nakazené kliešte!

Hrôza na Alpinke

Nielen prechádzky za bieleho dňa môžu byť zaujímavé. Strašidelné zážitky Košičana, ktorý sa za tmy vybral na Alpinku zaujali mnohých čitateľov.

Čítajte viac: Nočná prechádzka, ktorá naháňa strach: Košičan ani netušil, čo ho na Alpinke prekvapí! FOTO

Absurdné, aj kuriózne

Aj článok, v ktorom sme vám priniesli fotografie absurdít a kuriózít z nášho mesta vás nenechal chladnými. Sociálne siete sa dajú v dnešnej dobe využiť rôzne. Už dávnejšie vznikajú zaujímavé skupiny, ktoré obľubuje čím ďalej, tým väčšie množstvo ľudí. Takáto je skupina košických kuriozít a absurdít a práve z nej sme v článku čerpali.

Čítajte viac: Keď uvidíte tieto FOTKY zalomíte rukami: Toto je možné iba v Košiciach :)

Najlepšie východniarske

Základom dobrej nálady v každodennom živote je aj štipka humoru. Vybrali sme pre vás tie najlepšie východniarske vtipy, ktoré si obľúbili vo všetkých končinách Slovenska.

Čítajte viac: Východniarske vtipy zbožňuje celé Slovensko: Vybrali sme pre vás tie najlepšie :)

Ako na mínovom poli

Niektorých Košičanov dostávala dopravná situácia v centre do varu. Iní sa rekonštrukčné práce snažili brať s humorom. Video, ktoré sme vám priniesli v jednom z našich najúspešnejších článkov vás rozosmialo až k slzám.

Čítajte viac: Jamy v centre Košíc ako na mínovom poli: Toto VIDEO vás rozplače od smiechu! :)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM