Lukáš Zavacký Rôzne

Tipy na skutočnú májovú romantiku: 5 miest v Košiciach ako stvorených pre zaľúbencov, FOTO

Máte poslednú možnosť! Máj, mesiac lásky, pomaly končí a keď ste si doteraz nestihli užiť romantiku vo dvojici, my vám s nápadom pomôžeme. Vyberte si z piatich miest v Košiciach. Nájdete ich tiež na fotografiách.

Ilustračný obrázok k článku Tipy na skutočnú májovú romantiku: 5 miest v Košiciach ako stvorených pre zaľúbencov, FOTO
Zdroj: TASR

Že naše mesto neponúka nič zaujímavé pre zaľúbencov? Tak to sa určite mýlite. Nechajte sa nami inšpirovať a vychutnajte si jeho krásy.

Jazero

V mestskej časti Košice – Nad jazerom je dokonalé miesto pre spoločné chvíle s partnerom či partnerkou. Mnoho ľudí si sem chodí oddýchnuť a načerpať novú energiu. Jazero s totožným názvom je určite pýchou metropoly východu.

Vyhliadková veža Hradová

Od 26. marca je Vyhliadková veža Hradová s nádherným výhľadom na Košice opäť po zimnej prestávke sprístupnená verejnosti. Vyjsť môžete vedľa nej na mólo, z ktorého si scenériu mesta užijete taktiež. Dostanete sa tu cez skutočne nádherný les.

Centrum

Pre niektorých stereotyp, pre iných dominanta Košíc a ideálna lokalita na zamilované prechádzky. Na najväčšom námestí v meste si môžete užiť tú pravú košickú atmosféru. Dóm svätej Alžbety či Štátne divadlo jej dodávajú ešte väčší punc. Zájsť môžete i do niektorej z reštaurácií, ktorých je tam neúrekom.

Park Anička

Pod sídliskom Furča sa nachádza Park Anička. Romantika popri Hornáde môže byť aj pre vás menším zážitkom. Pri návšteve tejto časti sa určite nebudete cítiť ako v meste.

Hrnčiarska ulica

Nenápadná a pre niektorých úplne neznáma časť Košíc je pre mnohých ich obyvateľov najkrajšou lokalitou v metropole východu. Nájsť ju môžete medzi Hlavnou ulicou a Mestským parkom. Úzka ulička plná rozkvitnutých kvetov s výhľadom na Kalvínsky kostol vás určite dostane.

Nestačilo vám? Tak si prečítajte článok z nášho archívu, kde nájdete ďalšie tipy na romantiku nielen v našom meste, ale i blízkom okolí. Iste objavíte niečo pre seba.

Môže vás zaujímať:

Miesta v Košiciach ideálne na romantiku
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM