Alexandra Kolínská Rôzne

TOP 5 tém týždňa: MHD zadarmo, angličtina po východniarsky aj protest proti imigrantom v Košiciach

I uplynulý týždeň to v našom meste a jeho okolí žilo. My sme vybrali 5 spravodajských momentov, ktoré u našich čitateľov najviac zarezonovali. Pozrite si najklikanejšie články tretieho septembrového týždňa.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5 tém týždňa: MHD zadarmo, angličtina po východniarsky aj protest proti imigrantom v Košiciach
Zdroj: Dnes24.sk

MHD zadarmo

Od 16. septembra do 22. septembra 2015 sa koná už tradičné podujatie Európsky týždeň mobility, do ktorého sa zapojí vyše 1000 miest z 33 rôznych krajín. Mesto Košice sa opäť rozhodlo pre bezplatnú MHD, avšak upozorňuje na podmienky!

Dobré vtipy

Sedíte pri stole s priateľmi zo všetkých kútov Slovenska a začnú padať vtipy z tej ktorej lokality. Určite to každý z nás dobre pozná. Čo však tie z Košíc a okolia, poznáte nejaké? My sme vybrali tie najlepšie :)

Anglické frázy vo východniarčine

S angličtinou sme už nútení bojovať každý deň. Niekto s väčším, niekto zas s menším úspechom. Niektoré frázy nie a nie vtĺcť do hlavy! Východniarska kreativita sa ale opäť prejavila, veď posúďte sami :)

Protest proti imigrantom

Po Bratislave a Žiline prišli na rad Košice. Magistrát už pripravuje, podľa ich slov, nevyhnutné opatrenia na zabezpečenie verejného poriadku. Viac sa dozviete v článku V Košiciach bude protest proti imigrantom, magistrát prijíma opatrenia!

Prezident Kiska v Košiciach

Hlava štátu v našom meste absolvuje nabitý program. Peknými slovami na adresu metropoly východu nešetril hneď po príchode. V debate s primátorom Rašim však prišiel na pretras i kontroverzný Lu­ník.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM