Lukáš Zavacký Basketbal Šport

Zápasy Good Angels na dosah: Poznáme ceny vstupeniek a permanentky

Sezóna sa pre Good Angels už začala, no na domácej palubovke ešte nie. Koľko peňazí budeme musieť vyťahovať z peňaženky za vstup do hľadiska?

Ilustračný obrázok k článku Zápasy Good Angels na dosah: Poznáme ceny vstupeniek a permanentky
Zdroj: TASR

Košické basketbalistky predviedli vo Východoeurópskej lige (EEWBL) excelentný výkon, keď v lotyšskej Rige postupne zdolali Avangard Kyjev, Cmoki Minsk a Kibirkštis Vilnius. Onedlho ich však čakajú aj merania síl pred vlastnými divákmi.

Čítajte tiež: Premiéra vo Východoeurópskej lige: Basketbalistky Good Angels si pochutnali na súperkách

O pár dní odštartujú svoje účinkovanie v extralige, zhruba o mesiac v Európskom pohári FIBA. Na tieto duely základnej časti i play-off, vrátane finálového turnaja EEWBL v budúcom roku, sa dá získať permanentka v hodnote 40 eur, a to pred prípravnými zápasmi KB Košice v Angels Aréne (28., 29. a 30. októbra) od 17:00.

Nebude chýbať ani možnosť zakúpiť si jednorazové lístky v predpredaji či priamo na mieste. Zdravotne ťažko postihnutí ich budú mať zadarmo (aj sprievod). Na domácu súťaž budú stáť 3 eurá, deti do 15 rokov a dôchodcovia zaplatia 1 euro. Na súboje v Európskom pohári FIBA bude cena klasického vstupného 5 eur, pre zľavnenú skupinu 3 eurá.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24/goodangels.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM