Lukáš Zavacký Hokej

Zostava hokejových Košíc sa naďalej rozširuje: V mužstve bude pokračovať bývalý hráč NHL!

Košický hokejový klub rozširuje káder. Nedávno podpísali zmluvu piati hráči, známy je však ďalší borec, ktorý hrával za našu reprezentáciu, ale i napríklad v NHL.

Ilustračný obrázok k článku Zostava hokejových Košíc sa naďalej rozširuje: V mužstve bude pokračovať bývalý hráč NHL!
Zdroj: TASR

Radim Hruška, Marek Hovorka, Ondřej Šmach, Dominik Riečický a Tomáš Hričina. To sú mená hokejistov, ktorí sa dohodli na pôsobení v HC Košice v nasledujúcej sezóne pred niekoľkými dňami. Pokračovať v mužstve však bude, podľa najnovších informácií zverejnených na stránke klubu, budúci rok i Jiří Bicek.

Čítajte tiež: V zámorskej NHL vyhral Stanley Cup: Bicekov (37) sen bol však hrať za Košice

Rodený Košičan bude pôsobiť v našom tíme už 4. ročník v rade. Práve ten posledný bol pre neho najvydarenejší. V 47 zápasoch základnej časti nazbieral 40 bodov za 13 presných zásahov a 27 asistencií, v play-off pridal v 10 stretnutiach 4 prihrávky na gól.

Tento šikovný krídelník má množstvo skúseností z rôznych súťaží. Hral vo Švédsku, vo Fínsku, vo Švajčiarsku i v Česku, no jeho najlepšia časť kariéry sa spája so zámorím. V AHL hájil farby Albany River Rats, v NHL si pripísal 69 štartov za New Jersey Devils, s ktorým vyhral aj Stanley Cup.

Chcete vedieť, čo je v košickom športe nové, aké udalosti sa pripravujú alebo prečítať si o ňom rôzne zaujímavosti? Pridajte sa do facebookovej skupiny v tomto odkaze a nič podstatné vám už nikdy neunikne.

Môže vás zaujímať:

Zdroj: Dnes24/hckosice.sk

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM