Eva Mikulová Správy

Legendárne kúpalisko Červená hviezda je otvorené. Tento víkend za zľavnené vstupné, FOTO

Všetky tri košické kúpaliska sú už otvorené. Fungujú bufety, rôzne rekreačné aktivity ale naplno sezónu začnú od 1. júla.

Ilustračný obrázok k článku Legendárne kúpalisko Červená hviezda je otvorené. Tento víkend za zľavnené vstupné, FOTO
10
Galéria
Foto: Eva Mikulová

V piatok 25. júna otvorili svoje brány i ďalšie košické kúpaliska. Kúpalisko Červená hviezda a Ryba – Anička. Otvorené sú už všetky tri funkčné kúpaliska v meste. Kúpalisko Rumanová v Mestskom parku je otvorené už od 18. júna.

Kúpalisko Červená hviezda sme boli osobne navštíviť. Pre verejnosť otvorili presne na poludnie, čiže o 12,00 hodine. Príjemným otváracím benefitom je, že až do nedele majú pre všetkých zľavnené vstupné vo výške 4 eur.

Na kúpalisku Červená hviezda je momentálne z technických príčin zatvorený neplavecký bazén i keď voda v ňom už napustená je. Návštevníkom sú k dispozícii – plavecký bazén a nový nerezový vodnopólový bazén.

V oboch bazénoch je voda príjemná. V starom plaveckom je teplejšia. Samozrejme detský bazén funguje.

Návštevníci si môžu zapožičať i lehátka za poplatok 2 eur na deň. Ani hladní na kúpalisku nebudete. V areáli sa nachádza niekoľko bufetov.

Najviac idú na odbyt rôzne čapované alko a nealko nápoje. Nechýba klasický kúpaliskový sortiment ako lángoše, hranolky, vyprážané kuracie…Deti si vyberú z ponuky nanukov a zmrzlihy.

Novinkou je vírivka, tá však bude spustená až od 1. júla. Kúpalisko je cez víkendy a počas prázdninových mesiacov (júl, august) otvorené od 9,00 do 19,00 hodiny. V júni počas pracovných dní od 12,00 do 19,00 hodiny.

Vstupné:

  • Celodenný dospelý: 6,50 eur
  • zľavnený dospelý po 15,00 hodine: 5 eur
  • Celodenný detský: 5 eur
  • Zľavnený detský po 15,00 hodine: 4 eur
  • Dôchodca, ZŤP: 4 eur
  • Študent: 5, 50 eur

Prečítajte si tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM